Din Station för Luffa

Mejla Oss

Om Oss

Luffa Historia

Savannah Vinstocker

Produkter Katalog

Få tillgång lösenord

Aromaterapi

 

Luffa Producter

Tillverkare, exportörer och grossister av Luffa i Egypten. Vi erbjuder ett brett spektrum av luffa produkter catering för Personliga hygienprodukter, Dusch, hus håll och djurtillbehör marknader. Våra produkter omfattar: Luffa bad-och dusch, Loofah Bad och Spa fotbeklädnader (Luffa tofflor och Flip Flops), Luffa råvara för tvål beslutsfattare, skönhet och kosmetikaindustrin, Luffa Husdjur Produkter, Luffa tvålkoppar, korgar, Matta och många andra produkter . Som du kanske redan vet, är vår egyptiska Luffa den enda hudvänliga arter av Luffa.

Men du skriva in det: Luffa, Loofa, Luffaprojektet, Loufa, Loufah, du kom till rätt ställe.

 

Hotellets Bekvämligheter

Förutom vår Luffa bad-och dusch, inkluderar våra skor avsnitt en hel katalog av luffa och frotté tofflor Bad och Flipmisslyckandear i en mängd olika utföranden och specifikationer (alla av högsta kvalitet) som kommer att träffas varje smak och budget. Skriva ut eller brodera din logo och speciella förpackningar finns tillgänglig.

Aromaterapi och Soap Leveranser:

Vi är stolta att meddela att vi nu erbjuder ett stort utbud av fasta oljor, doft, eteriska oljor, örter växter och extrakt och jordade exfolierande agenser i www.vegy.net (ingen tillgång lösenord krävs).

 

Här är en snabb förhandsgranskning av vissa produkter. Vi gömmer våra speciella ny design inuti Produkter Katalog.

Luffa Råmaterial

Catering för såptillverkare i mer än 12 år, vet vi deras behov.

Vi kan täcka egna beställningar om storlekar på Raw Luffa Sektioner och Luffa Massa och partikelstorlek för Ground Luffa. Vi kan även leverera speciella skär av tillplattad Luffa.

Om inget annat begärs vår Luffa råvaror som inte bleks och inte heller behandlas med kemikalier. När vi säger att det är naturligt att vi menar bokstavligen den.

Pimpsten Produkter

Vår pimpsten stenar naturligt som hämtas från stenbrott förutom våra handgjorda Pharoanic pimpsten som individuellt är gjord av bränd lera.

Vi erbjuder svarta vulkaniska pimpsten, Vita Mineral pimpsten och Handgjorda Pharoanic.

Luffa för Bad och Dusch

 

Vi är stolta att kunna erbjuda vår omfattande rader Bad och Dusch Luffa. I denna kategori ingår Handy Luffa, Luffa Scrubs Back, Luffa Penslar, Luffa Mitts, blomma Luffa, Luffa Facial Pads och vår berömda Luffa Fickor Tvål.

 

Bomullsfrotté Flipmisslyckandear

Den ultimata Spa titta igenom en rad olika Terry Flipmisslyckandear för ditt val. Finns i flera utföranden och enda typer.

Luffa Flipmisslyckandear

Vårt enda exfolierande Luffa Flipmisslyckandear erbjuder extra komfort i ett brett urval av modeller, finish och sula typer. Vår skor är hållbart och kan tvättas i maskin..

Bad och Spa Tofflor

Vår Luffa Bad och Tofflor Spa finns i olika modeller och ensam typer. Exfoliating Luffa sulor och egyptiska fronter Cotton erbjuda maximal komfort och en design som återspeglar den naturliga essensen av produkten.

Luffa Savannah Alla Terry badtofflor är valet för de flesta prestigefyllda hotell och spa-talet.

Alla våra frotté och Loofah Tofflor och Flipmisslyckandear finns i flera enda slag för att uppfylla alla önskemål. Vår Bad och Spa skor är inte att betrakta som engångsartiklar, de är alla tvättas i maskin och är tillverkade av förstklassigt material och är avsedda att pågå under lång tid.

 

Om Savannah Tofflor och Flipmisslyckandear 

Logo kan tryckas eller broderas.

Särskild förpackning finns.

Alla modeller finns i 4 storlekar från 4 till 10 1 / 2 * amerikanska * och 37 till 44 *europeiska.

Alla produkter * om inte annat anges * är hållbara och kan tvättas i maskin

Luffa Korgar

Luffa Tvålkoppar

 

Luffa Mattor

Luffa Planteringsmaskiner

Husdjur Produkter

 

Hur köpa från oss

 

Att köpa från oss är lika enkelt som att köpa från andra sidan hörnet.

1 - Skicka oss de objekt och mängd du vill ha en offert för att använda utredningen former i våra produkter Katalog Krävs * Lösenord *.

2 - Vi kommer att skicka dig en offert med frakt och betalningsinformation. Vi har flera frakt och betalningssätt, kommer man passar dig.

3 - Bekräfta din beställning.

4 - Din beställning levereras

Om Egyptiska Luffa

Det vetenskapliga namnet på Luffa arter odlas i Egypten är Luffa aegyptiaca. Den egyptiska klimatet och den genetiska egenskaper egyptiska Luffa ger en Loofah som är rik på fibrer, segt, mjukt och nästan fri från dessa längsgående åsar som orsakar Luffa att dela öppna efter några användningar

 

Här är en jämförelse mellan egyptisk luffa och andra typer odlas i Asien:

 

Luffa aegyptiaca (egyptiska Luffa) jämfört Luffa Acutangula (Grown i Asien och Sydamerika)

Mindre eller inga åsar, jämfört med asiatiska Luffa.

Varar längre, jämnare fördelning av fibrer, inga vassa kanter.

Fluffigare, mjukare och mer motståndskraftig.

Vitare i färgen än asiatiska Luffa

Behöver ingen eller mindre blekning. Blekning sker med hjälp av klor eller Kaustiksoda lösningar, vilket urholkar fibrerna, vilket gör åsar ännu svagare och det kan inte säljas som en kemisk fri produkt.

Rikare och tjockare fibrer innehåll.

Mer hudvänliga konsistens. Bättre kundtillfredsställelse.

 

Om Luffa

Luffa är en grönsak. Det är samma familj som gurka. Frukten ser också som en stor gurka. När de är mogna, utvecklar insidan i rika cellulosafibrer. Det är vad vi använder för våra produkter. * Bomull är också cellulosafibrer *.

Vår Loofah är 100% naturlig, gjord av ekologisk cellulosa och är 100% biologiskt nedbrytbar.


 

 

           

 

@LoofahSavannah

Is a Trade Mark of

Egyptscape